MAYCE Girlslabel

MAYCE Girlslabel

MAYCE Girlslabel is een exclusief en uniek meisjeskledingmerk. De kleding is bedoeld voor meiden in de leeftijdscategorie van 3 t/m 12 jaar. De kledingmaten variëren van maat 98-104 t/m 158/164. Het merk wordt perfect beschreven door de woorden Easy, Sporty, Comfy en Girly. Hiermee is er voor ieder wat wils! Bovendien kan de kleding door deze combinatie aan stijlen eindeloos gecombineerd worden en naar iedere gelegenheid gedragen worden. Mix & match de kleding en creëer je eigen stijl!

De zekerheden van https://www.mayce.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.