• Regelmatige monitoring

Made for Baby heeft 0 4 ster reviews 0
Made for Baby heeft 0 3 ster reviews 0
Made for Baby heeft 0 2 ster reviews 0
Made for Baby heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Miriam

Super leuke kleding van echt goede kwaliteit ! Zijn ook super vriendelijk en mee denkend ! Mijn kindjes dragen beide erg graag de kleding van Made For baby! 🩵💕

2. Alida

Een geweldige ervaring met Made for Baby! De service is vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Er wordt echt de tijd genomen om mee te denken en goed advies te geven, waardoor je je als klant welkom en gehoord voelt. De producten zijn van mooie kwaliteit en met zorg uitgekozen. Je merkt dat er veel aandacht en liefde in het bedrijf wordt gestoken. Ik kan Made for Baby van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar fijne babyproducten en uitstekende service. Absoluut 5 sterren waard!

3. Hoe zou je Made for Baby beoordelen?

4. Manon

Wat een fijne webshop! De kwaliteit van de kleding is echt heel goed. De collectie bestaat uit enorm leuke baby- en kinderkleding met prachtige stoffen en mooie afwerking. Je merkt dat alles met veel zorg en aandacht handgemaakt wordt. Daarnaast was mijn bestelling snel in huis, wat natuurlijk altijd een pluspunt is. Ook wil ik graag een compliment geven aan Maureen, de eigenaresse. Ze is super lief, behulpzaam en enthousiast. Haar passie voor haar producten straalt echt door. Ik bestel hier zeker vaker en kan deze webshop van harte aanbevelen!

5. Mies

Hele mooie en fijne webshop. De kleding is hand gemaakt, waardoor er een aantal items word gemaakt. De kleding is heel fijn en de stof voelt fijn aan.

6. Lesley van Rinsum

Aanrader! De leukste kleding, top kwaliteit en geweldige klantenservice. 💗

7. Rowena

Hele fijnen stoffen , mooie kleding , blijft lang mee gaan en mooi. Ben altijd heel blij met de producten en kleding.