Maison Suku
Maison Suku is een Fairtrade organisatie in handgeweven woondecoratie, opbergmanden en wanddecoratie die rechtstreeks samenwerkt met ambachtslieden in Afrika. We willen het leven van mensen verbeteren door een duurzame onderneming op te zetten waar het gezinsinkomen permanent wordt verbeterd. We creëren banen, bevorderen onderwijs en verbeteren de levenskwaliteit in Afrika.
Elk van onze wanddecoratie, woondecoratie en opbergmand is met eeuwenoude techniek geweven door ambachtslieden op het platteland in Afrika, wiens eerlijke loon vervolgens in hun gemeenschap circuleert. Zo creëren we een bedrijf met economische impact in Afrika .
De zekerheden van https://www.maisonsuku.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.