Mockeryshop

Mockeryshop

Wie hebben er nu eigenlijk meer last van het ouder worden? De mannen? Of de vrouwen? Deze shirts zijn in ieder geval bedoeld voor de mannen die iets ouder worden.....die zich niet zo oud voelen....en die al helemaal niet ouder gekleed willen gaan. Deze shirts zijn toch vooral bedoeld voor die mannen met een gezond stukje zelfspot. Kerels ie alle vooroordelen over het mannenlijkse geslacht kennen, en die daar vooral om kunnen lachen. Mannen die zich zelf niet altijd zo serieus nemen.....
De zekerheden van https://mockeryshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest