Al meerdere malen besteld op deze site. Goeie kwaliteit en snelle communicatie!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Flobert E.
- Michel D.
Heel tevreden met de aankoop van de spiegels, wat een verschil! Goede kwaliteit, snelle levering en een vriendelijke klantenservice!
Hoe zou je My Royal Bathroom beoordelen?
- Bradley
Prachtige producten voor een super scherpe prijs, fijn geholpen en snelle levering al met al gewoon een top ervaring gehad
- Aline V.
My Royal Bathroom biedt prachtige, luxe badkamerproducten van topkwaliteit. Van bestelling tot levering was alles perfect geregeld. De communicatie was duidelijk en professioneel, en het advies was zeer deskundig. Wij zijn ontzettend tevreden over zowel de service als het eindresultaat.
- Ed
Mijn ervaring met My Royal Bathroom is van begin tot eind geweldig geweest. Het assortiment is luxe en stijlvol, de kwaliteit van de producten voelt zeer degelijk aan en alles straalt vakmanschap uit. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep zonder problemen. Wat voor mij echt het verschil maakte, was de klantvriendelijke service: vriendelijk, meedenkend en professioneel. Levering was snel en netjes geregeld. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn badkamer naar een hoger niveau wil tillen!
- Tim
Mooie collectie! Heel blij met onze keuze. We zijn zeer tevreden van de kwalitiet en de perfecte service! Bedankt!