NLDamp
Elektrische sigaretten webshop. E-sigaretten, E-liquid. Bezoek ons voor uitgebreid advies over de elektrische sigaret. Op onze website leggen wij u uit hoe de e-sigaret u kunt helpen om te stoppen met het roken van tabak.
Wij beloven je het volgende:
- Snelle levertijden
- Altijd gratis verzending
- Enthousiaste ondernemers die verder gaan waar andere stoppen.
e-sigaretten
De zekerheden van https://www.nldamp.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds 2014 zijn wij begonnen met onze webwinkel NLDAMP. In de tussentijd is onze webwinkel uitgegroeid van een kleine zolderkamer webwinkel, tot een van de meest toonaangevende e-sigaret webwinkels van Nederland. Wij zijn bijzonder trots dat wij ook sinds 2 jaar een eigen winkel hebben in Breda!


Bekijk Manifest