NOVI Gadgets
NOVI Gadgets
NOVI Gadgets, de onderneming die ernaar streeft de consument te kunnen voorzien in; nieuwe en leuke gadgets, echte hebbedingetjes die ook nog eens betaalbaar zijn! Wij vinden het leuk mensen te verrassen met voor hen tot dan toe nog onbekende producten. Op deze manier hopen wij de markt jong en fris te houden. Hiernaast gaan wij voor een goede kwaliteit in onze producten, om hier zeker van te zijn worden onze producten uitvoerig getest.

Service en betrouwbaarheid
Service en betrouwbaarheid zijn volgens ons belangrijke factoren in het draaien van een goed bedrijf. Onze betrokkenheid met de klant gaat dan ook verder dan enkel de verkoop van gadgets. Wij zijn betrokken en helpen waar nodig onze klanten met hun vragen en staan daarnaast altijd open voor suggesties of ideeën.

Met deze gecombineerde aanpak hopen wij, naast het voorzien van de consument ook een goede service te geven, om zo door te groeien naar een toonaangevend bedrijf in onze branche.
De zekerheden van https://www.novigadgets.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.