NaQuBo Comfort en Veiligheid

NaQuBo Comfort en Veiligheid

Eerlijk advies over veiligheidsproducten die levens redden en beschermen, in elk huishouden hoort een rookmelder, koolmonoxide-melder en brandblusser thuis.

NaQuBo heeft een assortiment dat uitsluitend bestaat uit de beste producten in hun klasse. Wij adviseren, leveren, monteren en installeren, daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning als u vragen of opmerkingen heeft.
De zekerheden van https://www.naqubo.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Eerlijk advies over rookmelders. Dat is mijn uitgangspunt. Er zijn heel veel online winkels die rookmelders verkopen. En allemaal vertellen ze het standaard verhaaltje wat de fabrikant heeft geschreven over de rookmelders. Terwijl dit eigenlijk niet zo interessant is, veel belangrijker vind ik zaken als hoevaak moet je een rookmelder schoonmaken, hoelang gaat de batterij mee, kan de rookmelder tegen stof en hoeveel rookmelders heb ik echt nodig in huis.

Daarnaast is NaQuBo uniek in de markt omdat wij echt verstand hebben van rookmelders en ook nog de rookmelders bij u thuis komen installeren.

Vriendelijke groet,

Patrick Hageman


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.