Oermensjes
Natuurlijke opgroeien start bij Oermensjes. Met houten speelgoed, natuurlijke verzorgingsproducten, duurzame lunchspullen en alles voor je seizoenstafel geef je jouw kleintje een waardevolle, veilige en vriendelijke start.
De zekerheden van https://www.oermensjes.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Oermensjes verkoop ik groengoed producten voor jou en je kind. Producten die eerlijk zijn gemaakt, geen rare toevoegingen hebben en duurzaam zijn in gebruik. Geen plastic zooi gemaakt door Aziatische kinderhandjes, wel houten speelgoed gemaakt in projecten met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt bijvoorbeeld. Merken die al jaren bekend staan als eerlijk en echt goed. Enkele voorbeelden? Ostheimer, Ökonorm, Joha, Sheepish Grins. Je vindt bij Oermensjes enkel producten die ik zelf ook (heb) gebruik(t). Want die merken kunnen wel zeggen dat ze zo fijn zijn, ik wil het eerst zelf testen voor ik het jou verkoop.


Bekijk Manifest