Beoordeeld met een 9,5 door 97 klanten

Pashmina Shine
On line verkoop van Sjaals van superzachte Cashmere, van Cashmere en Zijde met een prachtige glans, welke als Pashmina Shawl, als Stola en als Omslagdoek zomer en winter gedragen kunnen worden. Een sieraad voor elke vrouw of man, bij iedere gelegenheid. Wij streven naar de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Onze collectie wordt door zorgvuldig gekozen kleine ateliers vervaardigd in India en Nepal. Door de directe contacten staan wij garant voor de keuze bij ieder seizoen. In onze collectie vind u hét perfecte cadeau voor uw relaties of voor uzelf. Onze Kasjmieren kledingstukken passen precies in onze overtuiging dat een ieder zichzelf mag verwennen met een prachtige outlook. Originaliteit en duurzaamheid zijn bij ons de eerst voorwaarden. Met onze collectie proberen we iedere keer in te spelen op het seizoen, de mode en de kleuren van het moment. Wij streven naar het leveren van een prachtig product, met een liefdevolle originele herkomst, wat met veel plezier en elegance gedragen zal worden. Het Pashmina Shine Team
De zekerheden van https://www.pashminashine.com
9,5
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- btw
- NL003085186B37
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.