Pashmina Shine
On line verkoop van Sjaals van superzachte Cashmere, van Cashmere en Zijde met een prachtige glans, welke als Pashmina Shawl, als Stola en als Omslagdoek zomer en winter gedragen kunnen worden. Een sieraad voor elke vrouw of man, bij iedere gelegenheid. Wij streven naar de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Onze collectie wordt door zorgvuldig gekozen kleine ateliers vervaardigd in India en Nepal. Door de directe contacten staan wij garant voor de keuze bij ieder seizoen. In onze collectie vind u hét perfecte cadeau voor uw relaties of voor uzelf. Onze Kasjmieren kledingstukken passen precies in onze overtuiging dat een ieder zichzelf mag verwennen met een prachtige outlook. Originaliteit en duurzaamheid zijn bij ons de eerst voorwaarden. Met onze collectie proberen we iedere keer in te spelen op het seizoen, de mode en de kleuren van het moment. Wij streven naar het leveren van een prachtig product, met een liefdevolle originele herkomst, wat met veel plezier en elegance gedragen zal worden. Het Pashmina Shine Team
De zekerheden van https://www.pashminashine.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.