Het duurt erg lang voordat kussentje geleverd wordt. Geen communicatie.
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2026 stopgezet
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Carla
- Stefan BE
Op 5 januari 2 kussens besteld, op 11 januari geleverd. Aangezien over de grens, hoeft een dag later niet, maar sneller is wenselijk. In de bevestigingsmail staat 'We zullen je op de hoogte stellen wanneer deze is verzonden.' : NIET dus. Als je de chatbox gebruikt, antwoordt er niemand. Eerste keer 3 uur aan mijn laptop gewacht op een antwoord; tweede keer een half uur. Dan klinkt de zin bovenaan de chat 'Wij antwoorden onmiddellijk' vrij belachelijk. Ik heb de goederen geweigerd bij levering en meteen laten meenemen door PostNL ; een retour kan wel op twee dagen ?? Positief : ik ben volledig terugbetaald. De kussens heb ik niet getest. Besluit: belabberde (lees: geen) communicatie.
- Kristof Papegaey
Heel stevig kussen
- Claudia
Vlugge levering! Kussen zeer mooie kwaliteit! Kussen ligt zacht maar is stevig voor mij het beste kussen ( zijslaper) ondertussen heeft mijn dochter er ook eentje en ze vind deze ook super geen rugpijn meer voor ons 😊
- Miriam Giessen
Ik ben zo blij dat ik voor dit kussens heb gekozen. Het is heerlijk koel en heel comfortabel.
- Ingrid
Het kussen met stukken traagschuim had ik dikker verwacht, vooral omdat in de beschrijving stond dat je het kussen naar behoefte in dikte kon aanpassen. Het kussen is echter plat wat ik persoonlijk niet zo prettig vind liggen.