PlantenShop24

PlantenShop24

Bij PlantenShop24 vind je de beste en mooiste kamerplanten voor bij jouw in huis. Shop ze meteen in onze online winkel.
Kamerplanten Kantoorplanten
De zekerheden van https://plantenshop24.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

PlantenShop24 is begonnen met een eenvoudige website en een klein assortiment wat inmiddels al flink aan het groeien is en steeds professioneler wordt.

Voor ons is het belangrijk dat we (zeker in de wereld van nu) duurzaam ondernemen en zoveel mogelijk terug doen voor de aarde. Om deze reden werken we samen met Nederlandse kwekers die ook allemaal stuk voor stuk werken aan verduurzaming en een betere aarde.

De ambitie van PlantenShop24 is om organisch en duurzaam te groeien. Maar vooral de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Het staat bij ons uiteindelijk voorop dat we je willen voorzien van de beste en mooiste kamerplanten.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.