PlantenShop24

PlantenShop24

Bij PlantenShop24 vind je de beste kamerplanten voor jouw huis. Shop ze nu in onze online winkel!
Kamerplanten
De zekerheden van https://plantenshop24.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom en leuk dat je een kijkje neemt bij PlantenShop24. Ons hele team zorgt er altijd voor dat jij de beste kamerplanten kunt vinden die perfect in jouw woonkamer passen.

Door ons brede assortiment is er altijd een geschikte plant voor jou. Wij werken samen met Nederlandse kwekers om ervoor te zorgen dat wij niet alleen jou helpen aan een mooie kamerplant, maar dat wij ook nog eens de Nederlandse telers helpen.

Wij gaan dus altijd voor een win win situatie! Bij PlantenShop24 vind je de beste kamerplanten voor jouw huis. Shop ze nu in onze online winkel!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.