Popjes en Mopjes

Popjes en Mopjes

De leukste kinderkleding voor jouw Popjes en Mopjes.
9,2
Filter 247 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 119 met beschrijving

• Miranda Van den Berg
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Snelle levering , mooie kleding.

• Maatje

Snelle levertijden

• Hoe beoordeel je Popjes en Mopjes?

• Ivy
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

• petra Van der poll verbeek

Snel in bestelling

• Marzena Cichowicz
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Wow zeer mooie warme winterjassen ik zou iedereen aanraden goede kwaliteit besteling snel verwerkt en ontvangen

• Daisy Blanken
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Ik moet alvast een beoordeling geven, maar ik heb ze na 1,5 week mijn bestelling nogsteeds niet ontvangen

Antwoord van Popjes en Mopjes

Hi Daisy,
    Wat jammer om te lezen dat je deze review hebt geplaatst. Je bestelling is vrijdagavond geplaatst en door ons maandag 5 januari direct verzonden, wat ook zichtbaar is in de PostNL track & trace.

Sinds dat moment is het pakket onderweg. Helaas kampt PostNL momenteel met forse vertragingen door het slechte weer en sneeuwval. Dit ligt buiten onze invloedssfeer.

We vinden het erg jammer dat er een review wordt geplaatst zonder eerst contact met ons op te nemen. We denken altijd graag mee en helpen klanten waar mogelijk.

Zodra PostNL het pakket verder verwerkt, wordt het vanzelf geleverd. Mocht het onverhoopt echt misgaan, dan lossen we dit uiteraard netjes op.

Groet,
    Marion
    Team Popjes & Mopjes

• Carolien Companjen

Netjes verpakt!!
    Artikel ziet er goed uit zoals op de site
    Zeer tevreden!!

• Emalisa
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Hele fijne service! De boots die ik besteld had waren niet meer op voorraad in de bestelde maat. Ik kreeg netjes een berichtje of ik dan de 2.0 versie wilde. Na mijn antwoord is het dezelfde dag nog weggegaan.

• Cynthia Bouchkhachakhe-Neef
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Mooie prijzen en een goede service

• Sandra Stooker
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Super mooie jurkjes! En ik was blij dat ze voor kerst binnen kwamen zodat me dochter kon stralen met de kerst! Echt top service!

• Conny Pyck

Super snelle levering!

• Conny van Zweeden
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Echt heel mooi en ontzettend snel bezorgd en een aantrekkelijke prijs.

• Patricia
    Review voor Popjes en Mopjes

Waardeloos!!!
    Bestelling retour gedaan, blijft hangen bij PostNL. Mail gestuurd naar hun, vervolgens zeggen ze als je dit weekend(13-12)geen mail krijgen van retour verwerking gaan we het oplossen. Inmiddels zijn we ander halve week verder, meerdere mails gestuurd.. maar krijg gewoon geen reactie meer!!
    Waardeloos bedrijf dus.

Antwoord van Popjes en Mopjes

Het retourpakket is in deze periode helaas zoekgeraakt bij PostNL. Dit is iets waar wij geen invloed op hebben en wat rondom de feestdagen vaker voorkomt. Door de drukte in deze periode kan de reactietijd en verwerking iets langer zijn dan gebruikelijk.

Inmiddels is het pakket terecht en is de retour netjes door ons afgehandeld.

Groet,
    Marion
    Team Popjes & Mopjes

• Alda Vandermeeren

Perfecte levering

• D R
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Het jurkje bewaard voor het kerstdiner op school. Nu blijkt dat er een hele rare zoomin de jurk zit, waardoor de jurk 5 cm kleiner is. En eigenlijk net niet mooi zit. Heel jammer

• Shanna Denys
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Snelle levering, zeer warme service!

• Ingrid Verlinden

Zeer mooie kleren

• Laurence Debeerst
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Mijn product is zomaar geretourneerd en zit nu in de postpunt in Nederland ?! Ik ben van België
    😓😓

• J.H. Thijs-Holt

Prima service!

• Linda
    Geverifieerde klant van Popjes en Mopjes

Leuk schoentje, prima prijs!