Beoordeeld met een 10 door 9 klanten

Printics
Jij wilt iets wat niet standaard in de winkel te koop is en wij regelen dat! Ongeveer 80% van onze klanten heeft voldoende aan onze 3D printservice en 3D modellen maar we doen nog meer! Wij kunnen erg goed siliconen mallen maken in onze werkplaats. Naast dit kunnen we ook andere producten leveren zoals MDF plaatjes op maat uitgesneden met onze krachtige laser.
Wij geven om onze klanten en daarom kijken we persoonlijk naar elke klus en geven we advies. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via WhatsApp maar ook traditioneel per telefoon en email. Onze WhatsApp service heeft een reactietijd van vaak elke minuten tot hooguit een paar uur.
Mocht er iets mis zijn laat het ons weten en vaak wordt het direct opgelost.
Mocht er iets mis zijn laat het ons weten en vaak wordt het direct opgelost.
De zekerheden van https://printics.nl
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- 0481798519
- KvK
- 55614256
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.