Printics

Printics

Jij wilt iets wat niet standaard in de winkel te koop is en wij regelen dat! Ongeveer 80% van onze klanten heeft voldoende aan onze 3D printservice en 3D modellen maar we doen nog meer! Wij kunnen erg goed siliconen mallen maken in onze werkplaats. Naast dit kunnen we ook andere producten leveren zoals MDF plaatjes op maat uitgesneden met onze krachtige laser.

Wij geven om onze klanten en daarom kijken we persoonlijk naar elke klus en geven we advies. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via WhatsApp maar ook traditioneel per telefoon en email. Onze WhatsApp service heeft een reactietijd van vaak elke minuten tot hooguit een paar uur.

Mocht er iets mis zijn laat het ons weten en vaak wordt het direct opgelost.
De zekerheden van https://printics.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest