PureVirge
Pure Virge is de online webshop voor de beste gezonde olijfolie.

Wij staan voor Gezond, Bourgondisch, Puur leven.

Wij verkopen gezonde vetten. Extra Vergine Olijfolie is een smaakmaker en voedingsstof die bijdraagt aan een voldaan gevoel. Tevens bevat de Extra Vergine Olijfolie belangrijke antioxidanten en ontstekingsremmers.

Extra Vergine Olijfolie staat al vele jaren centraal in de mediterraanse keuken. In Nederland beginnen we langzaam de gezonde vetten te waarderen.

Lang en gezellig tafelen met smaakvol eten en toch een slank en gezond lichaam behouden. Dit is genieten van het leven in alle vrijheid.
De zekerheden van https://www.purevirge.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.