ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichting
Patrick Dingemans
Top kwaliteit licht vest. Heeft ook een hoop licht op brengst
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingHi Patrick, 5-sterren! Yes! Dank voor het geven van 5-sterren en top dat het ledvest club van InVincer jou zo goed bevalt. Ja, onze ledjes zijn echt krachtig. Heb je de dimfunctie van de "controller" al ontdekt? Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Arjan Kuipers
Nadat 3 van de 4 ledlampjes het begaven na ca. 2,5 jaar heb ik op basis van de garantie hierop binnen 1 week een nieuw vest toegestuurd gekregen. Echt een super service. Met ook nog een telefoontje met excuses. Een dikke 10 voor de klantvriendelijkheid en wijze waarop dit is afgehandeld.
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingHi Arjan, geweldig bedankt voor jouw oprechte en mooie review. Je was wat verbaasd dat ReflectiveSport volledig een nieuw vest toestuurde. Met het probleem dat jouw vest had (1 van de lampjes die uitviel en toen nog 1) valt bij ons onder garantie (3 - jaar). Wij zijn denk ik het enige bedrijf dat dat aanbiedt. De gebruikte leds in de vesten van InVincer / Wildsaver zijn zo goed dat het bijna niet voorkomt dat een enkel ledje stukgaat. Dat kunnen niet veel merken garanderen. Ik zou zeggen: spread the word !! Als klein merk kunnen we goede reviews goed gebruiken om zo andere hardlopers te laten weten hoe goed de vestjes eigenlijk zijn. Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Hoe beoordeel je ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichting?
Marc
De service van ReflectiveSport is goed: mijn licht vest "InVincer® UltraRun - Hardloop Verlichting - lichtgewicht sport running Led Vest - USB oplaadbaar - Reflecterend hesje - Ultra A1Y"was na een zomer stop defect. Ik kreeg 3 andere snel opgestuurd, helaas was er 1 al snel defect. Waarschijnlijk is de accu gevoelig voor sterke USB laders, ik gebruik nu maar een hele licht (500 mA ipv 2A). Het was handig geweest als er een stikkertje bij zit die daarovoor waarschuwt.
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingHe Marc, leuk je gesproken te hebben over jouw positieve ervaringen met het InVincer ledvest Ultra. Fijn dat juist het NIET felle licht voor en achter jou zo aanspreekt. Dat hoor ik vaker bij de Ultra vestjes. Wel groot licht oppervlak maar niet fel voor jezelf, je tegenligger of medehardlopers. Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
t.a.v. Jean-Paul Egberts
Goed meegedacht, mooie vesten
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingHi Jean-Paul, dank voor de mooie review van 5-sterren. Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Reflectie vest
Mee gedacht omdat reflectie op motor gebruikt gaat worden.snel geleverd.
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingGeweldig bedankt voor jouw 5 sterren review! En bedankt voor het sturen van het filmpje! Je bent geweldig goed zichtbaar zo! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Martijn Lemmens
Snelle service en goede kwaliteit. Ben blij met onze verlichting tijdens het hardlopen vroeg in de ochtend.
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingBeste Martijn, dank voor jouw prachtige 5-sterren beoordeling. Veel veilige kilometers gewenst in de ochtend! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Cindy M
Dat ding geeft meer licht dan de zon! Voor wit en achter rood, heel duidelijk! Even opladen en hup hup gaaaaan!
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingBeste Cindy, dank voor jouw prachtige 5-sterren beoordeling. Veel veilige kilometers gewenst! En ja, onze leds geven lekker veel licht maar kunnen ook op halve kracht he! Dan gaat de accu nog langer mee en het licht is nog steeds super helder! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Agnes
Vlotte levering. Eindelijk een fluoriserend hesje die niet afzakt en prima op zijn plek blijft zitten. Tevreden !
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingBeste Agnes, dank voor jouw prachtige 5-sterren beoordeling. Super fijn dat je een hesje hebt gevonden wat bij je past! Veel veilige kilometers gewenst! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Michiel
Snel geleverd, met leuke extra’s. Top service
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingBeste Michiel, dank voor jouw prachtige 5-sterren beoordeling. Veel veilige kilometers gewenst! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Martin Duijf
Goede service. Snel geleverd. Werkt prima.
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingBeste Martin, dank voor jouw prachtige 5-sterren beoordeling. Veel veilige kilometers gewenst! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Mannie Hermans
Geweldige webwinkel met super goede hardloop hesjes en onze groep "Hardloup Vrinde Venlo e.o." zijn er super veilig mee onder weg.
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingBeste Manny, dank weer voor jouw prachtige 5-sterren beoordeling. Veel veilige kilometers gewenst! Leuk dat de Vrinde zo goed bezig zijn in het donker met trainen! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Ramon Kragtwijk
Prima kwaliteit, snelle bezorging!
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingBeste Ramon, dank voor jouw prachtige 5-sterren beoordeling. Veel veilige kilometers gewenst! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Marcel Pruis
Goed product, lange duur van de verlichting na volledig opladen. Verbeterpunt zou zijn om de buidel waarin de mobiele telefoon zit, verticaal te maken. Horizontaal zorgt voor oncomfortabele spanning op het vest.
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingBeste Marcel, dank voor jouw prachtige 5-sterren beoordeling. Veel veilige kilometers gewenst! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Jan Buwalda
Goede prijs/kwaliteit en zeer goede service!
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingBeste Jan, dank voor jouw mooie 5-sterren review. Ik help je graag in de toekomst weer mocht dat nodig zijn! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Team345 Samen Sterk
Heel goed geholpen om de zo noodzakelijke hesjes aangepast en op tijd te hebben voor de Roparun. Bedankt voor de super service!
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingheel graag gedaan natuurlijk en zeker voor deze mooie run voor het goede doel!
Klaas
Goede service. Batterij stuk en deze kosteloos binnen enkele dagen een nieuwe thuis.
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingHi Klaas, super aardig dat je een 5-sterren review hebt gegeven. Fijn dat jij weer veilig kunt hardlopen met een goed werkend ledvest. Go go go! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Henny
Na vraag over een zoekgeraakte oplader voor mijn Gato ledvest werd ik meteen geholpen en werd door Vincent aangeboden om kosteloos een nieuw snoertje op te sturen tegen alleen lage verzendkosten. Ondanks aankoop elders. Klantvriendelijk en servicegericht. Mocht mijn Gato aan vernieuwing toe zijn is dit zeker een adres waar ik ga kopen.
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingHi Henny, graag gedaan. Belangrijk dat iedereen veilig hun hardlooprondje kan maken. Ook al had je niet bij mij gekocht. Fijn dat je het zelf hebt kunnen oplossen en ik vind het heel tof dat je hier een review over hebt geschreven. Dank daarvoor! Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Ihsan
Top service, een aanrader!
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingHeerlijk om zo'n review te lezen Ihsan, dank voor het invullen op Webwinkelkeur, Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Wouter
Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingHi Wouter, dank voor jouw 5-sterren review van de service van ReflectiveSport. Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden
Karin
Hele goede en persoonlijk service. Aanrader! Dank je wel, Vincent!
Antwoord van ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichtingHi Karin, graag gedaan. Ik hoop jou of 1 van jouw vrienden of familieleden weer zo goed te helpen in de toekomst. Met sportieve groet, Vincent van ReflectiveSport.nl - leverancier van hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden