Lidmaatschap geannuleerd

Reken Maar Verslagen heeft 14 4 ster reviews 14
Reken Maar Verslagen heeft 13 3 ster reviews 13
Reken Maar Verslagen heeft 14 2 ster reviews 14
Reken Maar Verslagen heeft 73 1 ster reviews 73

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Casper

Kwaliteit van de samenvattingen is zeer sterk gedaald, eerste jaar bedrijfskunde waren de samenvatting nog redelijk, maar nu zijn ze over het algemeen vrij slecht, hele vage uitleg, rare oefenvragen, geen (goede) uitleg van bepaalde onderwerpen, inconsistenties en zelfs foute antwoorden op oefenvragen. Ik heb altijd samenvattingen van Rekenmaar gekocht, maar ik denk dat ik dat niet meer ga doen.

2. Maurits

Ik heb een jaarabonnement bij RekenMaar, maar ben niet heel positief. De samenvattingen zelf zijn redelijk, al ontbreken er soms wel belangrijke stukken of staan er overbodige stukken in. Daarnaast, en dat vind ik nog veel vervelender, heb ik één keer een samenvatting van een voorgaand cursusjaar gehad, in plaats van dit cursusjaar, één samenvatting nooit gehad, en één samenvatting in het Engels, terwijl het een Nederlandstalig vak is en anderen een Nederlandstalige samenvatting hebben gekregen. Daarnaast zijn ze telefonisch en per mail niet/slecht te bereiken. De samenvatting die ik miste kon ik ophalen bij een CopyShop, waar ze hem helemaal niet hadden, en een nieuwe samenvatting opsturen wilde ze niet. Kortom: één keer, nooit meer.

3. Hoe zou je Reken Maar Verslagen beoordelen?

4. Joost

Maken prettige samenvattingen. Service is echter belabberd. Bestelling is nooit binnengekomen en er wordt niet gereageerd op mails/contact via site.

5. Sem

Ik had een bestelling geplaatst bij Rekenmaar vanwege de fijne samenvattingen die ze hebben, maar deze was niet binnen gekomen. Vervolgens contact gezocht met Rekenmaar en dit hebben ze heel erg netjes opgelost, waardoor ik uiteindelijk toch alleen maar positief kan zijn over dit bedrijf.

6. Jeroen

Goede en fijne samenvattingen!

7. Maarten van Loenen

Ik ben erg blij met mijn aankopen bij RekenMaar. Goeie samenvattingen voor een redelijke prijs met een vriendelijke klantenservice.