Reptiles Twente Webshop

Reptiles Twente Webshop

Een webwinkel met alle benodigdheden voor uw reptiel. Naast onze kwekerij hebben wij deze webshop opgezet zodat je naast de dieren ook bij ons terecht kan voor benodigdheden voor jouw reptiel. Mocht je vragen hebben over ons of wil je advies? Dan kan je gerust contact opnemen met ons.
terrarium warmtelampen terrarium inrichting

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Milou Ebben en Lars Kortenschijl, twee reptielen fans in hart en nieren. Ons huis staat vol met terraria en hier zijn wij hartstikke trots op. Over ons valt veel te vertellen maar eigenlijk hebben wij een soort van mini dierentuin maar dan met reptielen.

Naast onze kwekerij hebben wij deze webshop opgezet zodat je naast de dieren ook bij ons terecht kan voor benodigdheden voor jouw reptiel. Mocht je vragen hebben over ons of wil je advies? Dan kan je gerust contact opnemen met ons. Wij helpen je graag met jouw keuze.


Bekijk Manifest