Reverta
Het Amerikaanse merk Reverta staat bekend om veilige, effectieve anti-aging huidverzorging voor zowel gezicht als lichaam. Daarnaast is Reverta gespecialiseerd in de natuurlijke, doeltreffende behandeling van veelvoorkomende huidproblemen, zoals rosacea, eczeem en acne. Reverta gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

Het populairste product is Reverta anti-aging crème. Deze bevat maar liefst 19 wetenschappelijk bewezen effectieve anti-aging ingrediënten. De anti-aging crème beschermt tegen alle tien tekenen van huidveroudering. Wat de crème verder uniek maakt is dat het een dagcrème, nachtcrème en oogcrème (3 in 1) is.

Reverta Benelux is officieel importeur van Reverta USA en levert direct aan de consument, zonder dure tussenhandel. De pakketjes passen door de brievenbus. Reverta staat bekend om hun uitgebreide informatie over ingrediënten en producten, maar ook om de persoonlijke aandacht voor hun klanten.

Als een van de weinige aanbieders in de huidverzorgingsbranche biedt Reverta een niet-tevreden, geld-terug-garantie aan.
De zekerheden van https://www.reverta.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest