STOCERS - doosjehout.nl

STOCERS - doosjehout.nl

Hout kopen? Koop een doosjehout.nl

Aanmaakhout, Haardhout & Pizzahout verzonden met de post. Kwaliteit hout voor een goede prijs.
pizzahout aanmaakhout haardhout
De zekerheden van https://doosjehout.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij van doosjehout.nl zijn pas tevreden als de klant tevreden is met ons hout. Het resultaat is daardoor dat klanten telkens weer bij ons terugkomen om een doosje hout te bestellen. Dit vind ik als ondernemer super gaaf!

In ons aanbod en klanttevredenheid vinden wij de kwaliteit van het hout erg belangrijk. Wij hebben daarom ons eigen merk in het leven geroepen. STOCERS staat voor kwaliteit hout voor een goede prijs.

Ben jij benieuwd naar ons aanmaakhout, haardhout of pizzahout? Koop dan eens een doosjehout.nl


Bekijk Manifest