Schaatshelmen.com

Schaatshelmen.com

Schaatshelmen.com heeft verschillende producten (o.a. schaatshelmen, handschoenen, snijvast materiaal) voor zowel de beginnende schaatsers als de meer ervaren schaatser. Op het ijs de juiste uitrusting hebben voor de weersomstandigheden helpt om meer plezier te hebben in het beoefenen van de sport.

Schaatshelmen.com heeft de huidige producten op de website allemaal ontworpen in samenwerking met topsporters. Zelfs de kleinste details kan bij deze sporters het verschil tussen winst of verlies betekenen en daarom zijn ze uiterst kritisch over de producten die ze gebruiken. Door met deze groep mensen samen te werken zorgt Schaatshelmen.com ervoor dat onze producten de beste zijn onder bepaalde of meerdere omstandigheden voor de schaatser. Deze testen worden samen met verschillende topsporters gedaan om hun ervaringen en verbeterpunten door te voeren. Deze verbeteringen worden net zolang doorgevoerd totdat de topsporters tevreden zijn over de prototypes en zeker weten dat dit het ideale product voor hun is. Een innovatief idee is op dat moment veranderd in een volwaardig product dat bruikbaar is voor alle schaatsers. Op deze manier krijgt iedereen de beste producten tot zijn beschikking zodat iedereen met plezier kan schaatsen.
De zekerheden van https://www.schaatshelmen.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.