Scooter Deluxe

Scooter Deluxe

Wij zijn Scooter Deluxe

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de verkoop en inkoop van scooters en scooter onderdelen.
Official Scooter dealer in Lisse

Scooter Deluxe is vooral gericht op Vespa’s maar werken uiteraard ook met andere merken zoals: Kymco, Sym, Yamaha en Piaggio.

Wij kunnen alles nieuw maar ook gebruikt leveren tegen een zeer scherpe prijs. De scooter onderdelen kunnen telefonisch besteld of via de webshop worden. De onderdelen kunnen opgehaald worden in de winkel of verzonden worden door heel Nederland.
Ook voor Custom Scooters. Uniek en bijzonder!

Bij Scooter Deluxe kun je terecht voor nieuwe en gebruikte scooters. Maar wij hebben ook een grote selectie van speciale CUSTOM SCOOTERS.

Zoek je dus iets anders! Kom gerust langs in onze showroom in Lisse of neem contact met ons op.
De zekerheden van https://scooterdeluxe.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.