Jamie Middelbeek
Deze review is verzameld via WebwinkelKeur en is herleidbaar tot een aankoop bij Scooteronderdelenwinkel.nl, wat wijst op een authentieke ervaring.
Hoe we reviews verifiëren
Hoe we reviews verifiëren
Het du
Lid van WebwinkelKeur sinds 2015
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
Het du
Ze zijn totaal niet bereikbaar
Wel besteld niets ontvangen. geen reacties, geen telefoon. zeer slecht. dat dit bedrijf nog steeds online mag staan.
Op 21-08-2025 bestelling geplaatst. Na een week (28-08-2025) wachten een mail gestuurd vragend naar de status van mijn pakket. Het is nu 4 dagen geweest sinds dat mailtje is verstuurd en ik heb nog niks ontvangen. Als je aangeeft dat je binnen 24 uur antwoord geeft doe dat dan ook. Erg teleurstellend. In het kort, WEG BLIJVEN!!
Mijn product is na 13 dagen nog niet binnen. Op email reageren ze totaal niet. Onderdelen ergens anders moeten kopen omdat we toch moeten rijden. Update 07-08-2025 Besteld op 16-07-2025 Verzonden op 31-07-2025 (twijfelachtig. Post.nl is echt sneller dan dat) Ontvangen op 07-08-2025 Nou ja, nu heb ik alles dubbel. ook wel handig. Mijn advies; Met een grote boog om dit bedrijf heen!
Ik heb onderdelen besteld voor mijne scooter zuigkleppen maar ik zal zo 2 a 3 werkdagen moet wachten maar ondertussen zijn ze nog alletijd niet onvangen we wachten alle 3 week en ik heb e mail en gebeld maar geen antwoord ik heb alles online bestellen en betalen ik zal nog 1 week wachten als ik dan geen reacties heb ga ik verdere stappen ondernemen.