Sieradenstraatje

Sieradenstraatje

Sieradenstraatje is een jong en gespecialiseerd bedrijf in PLA (3D print) polymeerkleicutters, silk screens en onderdelen.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sieradenstraatje is opgericht in 2020 en begon met het maken van Sieraden en het verkoop van unieke sieraden.

Al snel kwam de interesse voor polymeerklei en daarbij natuurlijk ook unieke polymeerklei cutters. Sieradenstraatje is een van de weinige webshops in Nederland met een groot aanbod van polymeerklei cutters en daar zijn we trots op! Mijn achtergrond als graphic designer kwam goed van pas voor het ontwerp en 3D printen van unieke PLA cutters, die nu ook volop worden verkocht op www.sieradenstraatje.nl.


Bekijk Manifest