Signalwave.nl

Signalwave.nl

SignalWave.nl is dé webshop voor professionele Mobile data & Wifi Antennes. 2G, 3G, 4G en WiFi routers presteren veel beter met een SignalWave buitentenne.
Signalwave antennes worden ontwikkeld voor maximaal resultaat met een lange levensduur. Onze antennes zijn zeer robuust uitgevoerd en presteren veel beter dan “standaard” buitenantennes die door router leveranciers worden aangeboden.

Met ruim tien jaar expertise op het gebied van mobiel data bereik en signaalproblemen in buitengebieden maar ook in goed geïsoleerde gebouwen , kunnen wij onszelf met recht dé expert binnen ons vakgebied noemen. En met deze expertise zijn we u graag van dienst!
Voor al uw vragen kunt u gebruik maken van onze gratis helpdesk. De medewerkers van onze helpdesk hebben antwoord op al uw vragen op het gebied van mobiel data en outdoor WiFi. Daarnaast kan onze helpdesk u ook op afstand helpen bij het installeren.

Onze garanties :

Snelle levering
30 dagen niet goed geld, terug garantie, onvoorwaardelijk en zonder gezeur
Kosteloos verzenden (ook kleine bestellingen)
Nederlandstalige installatie handleiding
5 jaar garantie (defecte antenne wordt direct omgeruild)
De zekerheden van https://www.signalwave.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.