Sterk aan de Muur

Sterk aan de Muur

Neus jij lekker tussen de werken van de oude meesters of ga jij liever voor een mooie dierlijke print? Wij leveren onze wanddecoratie op wandvullend formaat, maar het mag natuurlijk ook een stukje kleiner. Aan jou de keuze!
De zekerheden van https://www.sterkaandemuur.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik had een schoenenwinkel waar ik mijn volledige ziel en zaligheid ik stopte. Maar na een zwaar auto-ongeluk, wij zijn aangereden door een lijnbus, moest ik hier noodgedwongen mee stoppen. Na een hersteltraject kwam ik thuis te zitten en moest ik werken aan mijn herstel. Zelfs na vele jaren ben ik nog steeds niet de zelfde als toen. Maar dan ga je nadenken, wat ga ik nu doen. Stilzitten is niets voor mij, maar ik kan niet dezelfde dingen als eerder.. Samen met mijn vrouw heb ik ervoor gekozen om online te gaan ondernemen. Je kunt eenvoudiger je eigen tijden indelen en je hoeft niet de hele dag op je benen in de winkel te staan. Inmiddels ru..


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.