Studio Glitz
INVULBOEKEN VOOR DE MOOISTE MOMENTEN & MIJLPALEN.
Leg alle mooie momenten en mijlpalen vast met de door mij ontworpen stijlvolle en tijdloze invulboeken. Of je nu net zwanger bent, of voor na de geboorte van je kindje om de belangrijkste momenten en mijlpalen vast te leggen. En wat denk je van die schoolfoto’s die anders toch maar in de kast blijven liggen, voor “kids” tot maar liefst 18 jaar zijn er bewaarboeken in de collectie, dus je bent nog wel even zoet!

Als (werkende) mama weet ik hoe lastig het soms kan zijn om de tijd te vinden maar ik ga je helpen met het maken van een uniek aandenken van jouw kleintje voor later! Op deze manier kan iedereen een een prachtig bewaarboek samenstellen, in de stijl die bij jouw past, want daar gaat het om bij mijn boeken, geen 1001 vervelende invulvragen maar ruimte voor jullie verhaal!
De zekerheden van https://www.studioglitz.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.