Urnen By Coen

Urnen By Coen

Met Urnen By Coen streef ik ernaar voor u een makkelijke en betaalbare oplossing te bieden voor mens en dier. Door de schakel zo kort mogelijk te houden zorgen wij voor een scherpe prijs zonder verlies van de kwaliteit. Ik verkoop o.a. Elektrische graflichten, de bloemenband en onderhoudsproducten.
De zekerheden van https://www.urnenbycoen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Coen van de Plas.
Naast mijn bedrijf Grafverzorging De Veluwe kreeg ik steeds vaker de aanvraag of ik naast het onderhoud van de urn nissen ook urnen kan leveren.
Zo is de dochteronderneming van Grafverzorging De Veluwe ontstaan: Urnen By Coen.
Urnen By Coen is een webwinkel zonder showroom en duur kantoorpand, zo kan ik de urnen tegen een scherpe prijs aanbieden.
Ik bestel uw product op maat, de levertijden zijn hierdoor soms wat langer.
Zie voor een indicatie levertijd op de product pagina of onder aan de website.


Bekijk Manifest