Wagaparts doet wat hij belooft. Snelle levering en breed assortiment. Ook een pluimpje voor de klantenservice! Door een sorteerfout van de koerier kwam mijn bestelling later aan dan verwacht, de klantenservice hield via de mail net zo lang contact tot de bestelling wel geleverd was. Petje af!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2013
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Jo
- contact Ingrid
onderdelen besteld en zeer snel geleverd super behulpzaam
Hoe zou je Wagaparts beoordelen?
- Mehmetali
Fijne samenwerking met Wagaparts en heel prettig communicatie door de korte lijnen. Producten zijn van goede kwaliteit en service wordt je ook direct geholpen als er iets is.
- Asnong Laura
Zeer vriendelijk aan telefoon, mail, en thuis! Mooie service, bedankt!!
- Fam.bosch-Kokkedee
Wij waren op zoek naar een nieuwe geiser voor in ons vakantie verblijf. Op internet kwamen wij WAGAPARTS tegen Aan de hand van de goede berichten hebben we er 1 besteld . We hadden een klein opstart probleempje na een paar telefoontje tussen de mevrouw en de monteur en wij was het probleem in keer op gelost . We konden een andere geiser ophalen . Ook aan huis werden zeer vriendelijk ontvangen . En de andere geiser werkt geweldig we kunnen weer afwassen en douchen heerlijk geen keteltjes water meer maar gewoon heerlijk heet water uit de kraan . wij zijn super blij . En bent u op zoek naar een geiser en wild u een goed bedrijf kies dan voor WAGAPARST .
- Anne=Lies Peters
Heel goede service. Na 2x door Second Home die zeiden dat er een lek in de gas-kookplaat zat met Wagaparts gebeld en die hebben hem gecontroleerd en van een lek was geen sprake. Ze hebben dit op papier gezet en nog gratis een nieuwe knop van de kookplaat erop gezet zonder dat ik daar om gevraagd had. dus een hele goede en vriendelijke ervaring.