You Mobile

You Mobile

Wij zijn een webshop gespecialiseerd in de verkoop van: nieuwe telefoontoestellen, Refurbished telefoons en verschillende telefoonaccessoires. Omdat wij een eigen productielijn hebben van verschillende accessoires kunnen wij onze producten stukken goedkoper aanbieden dan verschillende bedrijven. Onze eigen producten worden door ons zelf ontworpen en getest voor maximale kwaliteit. Naast eigen merkhoesjes hebben wij ook een ruim assortiment verschillende merkhoesjes, voor een zeer scherpe prijs. Wij streven 100% klanttevredenheid na proberen een zo hoog mogelijk Serviceniveau te behalen
De zekerheden van https://you-mobile.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.