Yuconn - Connect to proceed

Yuconn - Connect to proceed

Yuconn is ontstaan vanuit de overtuiging dat technologie jou kan helpen om je leefomgeving gezonder en comfortabeler te maken. Yuconn staat voor “you connect”, want alles staat met elkaar in verbinding. Bewustwording over de invloed van de omgeving, want het leven is te mooi en te kostbaar om dit niet te doen. We zien dit als iets wat breder is dan luchtkwaliteit en goede nachtrust alleen. We houden continue de laatste relevante onderzoeken in de gaten, om de inzichten te gebruiken voor de doorontwikkeling van onze uitsluitend duurzame producten. In de toekomst gaan we nog meer informatie delen, zodat wij jouw partner zijn voor het in contact zijn én blijven met jouw omgeving.
De zekerheden van https://www.yuconn.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.