barokspiegel®
Alle spiegellijsten worden ambachtelijk en duurzaam gemaakt in Italië, ook maken wij MAATWERK in alle stijlen, kleuren en formaten tot 3 meter. Onze spiegels zijn voor elke ruimte in huis, ook voor de badkamer. Voor de veiligheid en het milieu werken we met DUURZAAM ECO VEILIGHEIDSSPIEGELGLAS 100% gemaakt in de EU.
We werken alleen met HOOGWAARDIGE MATERIALEN goed voor mens, dier en milieu. Ook bieden we GRATIS advies van een STYLIST.
Janet Vrieling
Spiegel is mooi! Goed verpakt.
granni
Hat sich auf Deutsch klärend in den Liefervorgang eingeschaltet
Hoe beoordeel je barokspiegel®?
Christiaan
Alles mooi en goed! Website moet wel wat aan gebeuren, vaak niet duidelijk en gebruiksonvriendelijk. dat kan klanten kosten die "wegzappen" en dat verdienen jullie niet.
martha sneller
hele fijne mensen behulpzaam en doen wat ze beloven ik heb er geen spiegel gekocht maar een side table die er heel mooi uitziet en ik heel blij mee ben als ik weer wat nodig heb zal ik zeker weer naar deze zaak gaan is helemaal toppie
Margriet
Door domme pech is de halspiegel (gevoelswaarde, komt uit de nalatenschap van m'n ouders) gebroken. Via google kwam ik uit op Barokspiegel.nl. Contact via e-mail en telefoon met Jolanda verliep plezierig/fijn en duidelijk. Ik ben ontzettend blij dat ze de spiegel hebben kunnen restaureren. De spiegel was niet van hout maar van metaal wat ik niet wist. De achterkant zit nu met kleine schroeven vast en niet met nietjes wat erin zat. Geadviseerd werd om veiligheidsfolie te nemen. Dat advies heb ik genomen. Al met al een warm, fijn en deskundig advies van Jolanda!!
Dubbel en dwars waard 5 STERREN -
Astrid Hermans
Super mooie spiegel. Snel geleverd met duidelijke Transport Service. Heel fijn.
D Broekhuis
Prachtige spiegel, vakwerk
Karlien de Ruijter
Snelle levering, prachtig product!
Nika Pashaie
Super kwaliteit, ben er echt heel blij mee
Fred Marquez
Very Beautiful Mirror, my wife loves it.
A&H
Goede service en snelle levering.
Nicole Gnodde
Geweldige service en persoonlijk contact. Vele maten beschikbaar, waardoor ik een mooie spiegel perfect passend in mijn slaapkamer heb!
Debby Albers
Warm en respectvol contact met duidelijke informatie. De levering ging supersnel. De spiegel is een plaatje. Voor alle handelingen vijf stralende sterren1
AR
Prima kwaliteit
Sylvie
Prachtige spiegel - Super service!
Alwin Berkhout
Bij vragen over de bestelling en levering werd snel en zeer duidelijk gecommuniceerd.
De twee spiegels die wij besteld hadden zien er werkelijk super uit. -
Anna Polczyk Boron
great mirror, high quality, exactly as shown, excellent contact with the company
Lydia
Prachtige spiegel laten maken voor in onze badkamer. Goede hulp en advies van dit bedrijf. Klantvriendelijk en houden je goed op de hoogte van het proces.
Louis Reinalda
Hoge kwaliteit van afwerking
RD
Goed advies gehad van de stylist en snel geleverd. Dit is al onze 3de bestelling bij hen en we zijn erg tevreden over de mooie spiegels. Een aanrader wat ons betreft.