beveiligingscamera.store

beveiligingscamera.store

Beveiligingscamera.store is een onderdeel van NMS recherche uit Veenendaal.

Vanuit het recherchebureau zijn wij al jaren gespecialiseerd in allerlei soorten beveiligingscamera's en verborgen camera's. Omdat wij veel aanvragen vanuit onze relaties krijgen voor het opzetten van preventieve camerasystemen, hopen we middels deze website ook bedrijven, instellingen en particulieren te kunnen bedienen die nog geen relatie van NMS recherce zijn. 

Beveiligingscamera's ofwel bewakingscamera's zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij en zogen voor een veiligere omgeving.

Beveiligingscamera.store is geen low-budget winkel, maar een bedrijf waar u voor een eerlijke prijs een serieus camerasysteem aan kunt schaffen. U kunt bij ons ook terecht voor de installatie, onderhoud en support.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.