fitsolution.nl
Passie voor je gezondheid en welzijn? Dan ben je bij Fitsolution aan het juiste adres! Wij zijn jouw betrouwbare bestemming, online en offline, voor een uniek assortiment aan hoogwaardige huidverbetering en welzijnsproducten. Ontdek onze kwalitatieve anti-cellulite crèmes, voedende serums en hydraterende crèmes voor een gezonde en stralende huid, allemaal beschikbaar op fitsolution.nl/winkel. We bieden ook natuurlijke detox- en afslankdrankjes ontworpen om je te ondersteunen in je welzijnsreis. En het stopte niet bij online; Je bent van harte welkom om ons te bezoeken in onze fysieke winkel, waar ons deskundig personeel klaarstaat om je te adviseren.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.