momloves2organize

momloves2organize

Momloves2organize is een webshop met unieke producten op het gebied van agenda's, planners en accessoires. Elke reguliere agenda begint in januari of september. Bij Momloves2organize kies je zelf je startmaand! De planner van Momloves2organize is een minimalistische, strakke agenda met veel overzicht en ruimte om alles in kwijt te kunnen. Werk je graag met een maandplanner, een weekplanner, een dagplanner? Alles is mogelijk. Kies daarnaast uit de verschillende soorten inserts zoals bijv. birthdays, passwords, notes, to-do lists en monthly period tracker. Personaliseer je agenda met diverse themacardboards, quotekaarten, fotohoesjes en stickers.
De zekerheden van https://momloves2organize.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.