ukkepukki babykamers

ukkepukki babykamers

Ukkepukki Babykamers is een Nederlands bedrijf wat gespecialiseerd is in het verkopen van baby-, peuter en tienerkamers van uitstekende hoogwaardige kwaliteit. Al onze kamers worden in onze fabriek met de hand gemaakt van MDF of beukenhout. Onze collectie is te bezichtigen in onze showroom waar verschillende modellen opgesteld staan zodat u inzicht krijgt wat wij te bieden hebben. Alle kamers kunnen in elke gewenste kleur gemaakt worden zonder dat wij hier extra kosten voor vragen. Ook het inbrengen van eigen ontwerpen is mogelijk en altijd bespreekbaar. Wij zijn altijd 100% klantgedreven en denken graag met u mee.De zekerheden van https://ukkepukkibabykamers.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.