Goede service, staan open voor vragen, alleen telefonisch moeilijk bereikbaar op de maandag, mail goed beantwoord en bij problemen telefonisch goed te woord gestaan, alleen de spullen zijn te laat geleverd omdat de vervoerder zijn afspraken niet nakomt , bedrijf heeft zijn best gedaan om dit wel voor elkaar te krijgen Top bedrijf
Lid van WebwinkelKeur sinds 2014
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Reviews
Beoordeeld met een 8,5 door 1786 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.
- Anita
- Frans Keuren
Hoe zou je Watersportvoordeel beoordelen?
- Ronald
Direct geld retour ontvangen na retour zending.
- Peter M
6 dagen geleden besteld en geen update over de levering. Na een mail over de levertijd krijg ik een reactie dat ze niet kunnen leveren (ging om meerdere producten) en dat ze het geld terugstorten. Geen toelichting, gewoon volledig geannuleerd. Vervelend verloop van de bestelling.
- Laurens
Jasper van Watersportvoordeel heeft goed op mijn vraag gereageerd. Ik moest een 80 liter Osculati watertank hebben in mijn zeiljacht. Dat is een speciaal ontworpen tank voor zeiljachten met een schuine zijde die tegen de huis van het schip kan worden geplaatst. Deze stond niet op de site, maar Jasper kon deze wel leveren voor een scherpe prijs en heeft deze binnen een uur op zijn website gezet. Nu is de omschrijving wel wat vreemd (Zoetwater tank aquarium), maar de afbeelding zegt genoeg. Er zou beter "Watertank voor zeiljachten" kunnen staan. Vervolgens snel en netjes geleverd. TOP!
- Slechte bezorging.
Mijn product was er na 4 dagen niet binnen.[ Is wel betaald] Men zei mij dat de postbezorger het product net heeft opgehaald, ik zou per e-mail op de hoogte worden gehouden. Weer vier dagen verder, en nog geen bericht. Ik moet toegeven dat ik en beetje snel heb gereageerd. De webwinkel moet nog even de kans krijgen om te reageren. Niemand heeft gereageerd. Ben zelf naar het ophaaladres gegaan. Daar lag mijn pakket. Nu durf ik niets meer te bestellen bij deze aanbieder. Later een terugkoppeling gehad. Heel netjes, en geeft weer vertrouwen in Watersportvoordeel