Skip to content

Blog

Installatie module Magento automatische reviewverzoeken

9966
0
0

Installatie module Magento automatische reviewverzoeken

Bij  ‘Uitnodiging tot het delen van een klantervaring’ kun je aangeven of je de klanten automatisch wilt uitnodigen per e-mail om hun ervaring te delen. Deze optie is alleen beschikbaar voor PLUS-leden.

magento-uitnodigingen
Het instellen van de uitnodiging binnen je Magento webshop

Wanneer je de optie aanzet dan verschijnen er diverse configuratieopties. Zie onderstaande afbeelding.

magento-uitnodigingen-aan

De verschillende configuratieopties van de beoordelingen

Bij de ‘Verzend bij status’ kun je aangeven bij welke status de uitnodiging wordt verzonden. Stel je hierbij als optie ‘complete’ in dan wordt de uitnodiging verzonden nadat je de bestelling op ‘complete’ hebt gezet binnen Magento.

Bij ‘Vertraging’ kun je het aantal dagen instellen dat de uitnodiging later wordt verstuurd. Vul je hier bijvoorbeeld 7 in dan wordt de uitnodiging 7 dagen nadat de bestelling op ‘complete’ is gezet verzonden. Zo weet je zeker dat de klant het product al in huis heeft en eventueel zelfs al heeft kunnen testen.

De maximale vertraging zorgt ervoor dat wanneer bestellingen erg laat op ‘complete’ worden gezet geen uitnodigingen meer ontvangen. Zet je deze waarde op 20 dan zullen alleen bestellingen die binnen 20 dagen na bestelling op ‘complete’ wordt gezet een uitnodiging ontvangen. Op deze manier zorg je er voor dat bestellingen die je vergeten bent op ‘complete’ te zetten niet na lange tijd nog een uitnodiging tot het delen van een klantervaring ontvangen.