Skip to content

Blog

WebwinkelKeur installatie Mijnwebwinkel PREMIUM

9719
0
0

Met het Mijnwebwinkel Premium pakket kun je ook de opties toepassen van het Mijnwebwinkel GROW en Mijnwebwinkel PRO pakket. 

  • Verstuur automatische uitnodigingen! Om dit te installeren log je in op je WebwinkelKeur dashboard > installatie > automatische uitnodigingen. Volg de stappen die hier staan om de automatische review uitnodigingen te installeren. 
  • Gebruik maken van de Google Seller Rating! Dat kan als je voldoet aan de eisen. Zo is het van belang dat je minimaal 100 unieke reviews hebt verzameld in de afgelopen 12 maanden. Voldoet je webwinkel aan de eisen, dan ontvang je hier een melding over!

 

Om de Google Seller Rating te activeren log je in op je WebwinkelKeur dashboard > reviews > Shopreviews > instellingen > Google Seller Rating > Activeren. 

 

WebwinkelKeur widget installeren Mijnwebwinkel zonder Google Tag Manager

We raden je als Mijnwebwinkel gebruiker sterk aan om de sidebar en onze widget te installeren via Google Tag Manager.

Wil je nog niet gebruik maken van GTM? Dan bieden we een alternatief, maar deze biedt wel beperkte mogelijkheden en is daarom sterk af te raden.

 

Widget plaatsen met een afbeelding (beperkte functionaliteit)

Voor het plaatsen van de review widget met enkel een afbeelding op je MijnWebwinkel webshop volg je de volgende stappen:

Stap 1: Zoek je ‘webwinkel ID’ en ledenpagina URL op. Deze vind je onderaan de keurmerk plaatsen pagina in jouw WebwinkelKeur dashboard.

Stap 2: Login op je Mijnwebwinkel webshop en ga naar ‘Vormgeving’. Kies vervolgens voor de optie ‘Indeling’.
(meer…)