Integratie Mijnwebwinkel module voor WebwinkelKeur Stap 1: Log via de installatiepagina in het dashboard in op onze WebwinkelKeur-koppeling. Kies Mijnwebwinkel als software en volg de link onder stap 1. Stap 2: Selecteer de webwinkel waarvoor je de installatie wilt regelen. Stap 3: Selecteer of je na iedere bestelling of alleen de eerste bestelling een uitnodiging wilt Continue Reading
MijnWebwinkel Archives - WebwinkelKeur
WebwinkelKeur widget & sidebar installeren Mijnwebwinkel Tot voor kort was het binnen Mijnwebwinkel niet mogelijk om onze sidebar en widget te plaatsen. Daar komt met de ondersteuning van Google tag manager (GTM) binnen Mijnwebwinkel verandering in. Middels de volgende stappen kun je als Mijnwebwinkel klant ook gewoon gebruik maken van onze widget en sidebar. Account Continue Reading
WebwinkelKeur widget installeren Mijnwebwinkel zonder Google Tag Manager We raden je als Mijnwebwinkel gebruiker sterk aan om de sidebar en onze widget te installeren via Google Tag Manager. Wil je nog niet gebruik maken van GTM? Dan bieden we een alternatief, maar deze biedt wel beperkte mogelijkheden en is daarom sterk af te raden. Widget Continue Reading
Heb je een webshop via MijnWebwinkel.nl? Dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van het keurmerk. Sinds kort kun je ook gebruik maken van onze beta om de sidebar en widget te plaatsen. Het automatisch uitnodigen van klanten is ook gewoon mogelijk via onze MijnWebwinkel koppeling. Tevens kun je naast het logo ook een speciaal klantbeoordelingen widget Continue Reading