Sexpopwebshop.nl

Sexpopwebshop.nl

Sexpop Webshop is dé grootste in alternatieve en maatwerk sexpoppen, alles voor een beter seksleven. Wij hebben alles voor jouw seksuele bevrediging! Van maatwerk sexpoppen, levensechte sexpoppen, zwangere sexpoppen, sexpoppen met grote borsten tot mannelijke sexpoppen.
De zekerheden van https://www.sexpopwebshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds 2014 leveren wij levensechte sekspoppen in Nederland en Belgie. Ons bedrijf onderscheidt zich door kwaliteit, service, laagste prijs garantie en snelheid in levering. Omdat wij alleen samenwerken met Nederlandse leveranciers kunnen we de kwaliteit van onze sexpoppen garanderen en snel handelen bij klachten. Voorkom een miskoop, bestel bij een betrouwbare Nederlandse webshop!


Bekijk Manifest