- Home
- Blog
- Over WebwinkelKeur
- Collega van de maand: Caleni!
Collega van de maand: Caleni!
Deze maand zetten we onze spotlight op Caleni, de collega die niet alleen overal bij betrokken is, maar ook overal gezelligheid in weet te brengen. Van de eerste dag dat ze bij WebwinkelKeur binnenstapte, wist ze al één ding zeker: hier kon wel wat sfeer en aankleding bij. Sindsdien is ze uitgegroeid tot dé vliegende keep binnen het team, ze is altijd in de weer, altijd betrokken en altijd klaar om dingen op te pakken. We vroegen haar naar haar leukste projecten, de kracht van ons team, haar 'hidden talent' (als ze die heeft) en natuurlijk: welke guilty pleasure ze heeft.
Wat was jouw eerste indruk toen je bij WebwinkelKeur begon?
Haha, nou die herinner ik mij nog héél goed. Ik vroeg mijn eerste werkdag of ze nog maar net in het pand zaten. Aangezien het voelde alsof ze net verhuisd waren. Witte muren, niks geen aankleding, nog geen plant aanwezig. Maar nee, ze zaten er al een jaar. Nou voor wie mij kent, ben ik wel van een beetje aankleding en gezelligheid. Zo ontstond project nummer 1 voor mij dus ;)
Hoe ziet een typische werkdag van jou eruit?
Mijn werkdag is geen dag hetzelfde. De ene dag zit ik vol met meetings, een andere dag help ik volledig mee op de klantenservice. Ik voel me/ en ben een soort van vliegende keep en manusje-van-alles. Dit komt doordat ik betrokken ben bij zoveel projecten en afdelingen. Wat mijn werk ook leuk maakt en afwisselend.

Wat is het leukste project waar je recent aan hebt gewerkt?
Noooouuuuu, dan ga ik voor het samenstellen van het kerstpakket. Elk jaar proberen we weer een persoonlijk en origineel kerstpakket samen te stellen. Ik denk dat dat ook dit jaar weer goed is gelukt, maar wat het precies zo persoonlijk maakt moet ik nog even geheim houden, aangezien de collega’s deze nog niet hebben ontvangen. Ik kijk nu al uit naar de reacties van mijn collega’s wanneer ze dit cadeau open maken 😛
Wat is volgens jou de grootste kracht van het team?
Definetely de team-spirit. We zijn qua types en karakters megaverschillend, maar zijn zó betrokken. Iedereen helpt elkaar vooruit, denkt mee, neemt dingen over wanneer nodig en toont interesse. We zeggen niet voor niets dat bij WebwinkelKeur een soort familie cultuurtje heerst.
Wat is jouw hidden talent dat bijna niemand weet?
Hidden talent? Ik denk dat ik geen verstopt talent heb. Het zou eens een talent zijn mijn mond een keer dicht te houden, in plaats van lekker direct altijd alles er maar uit te gooien.
Met welke beroemdheid zou je wel eens een dag willen ruilen?
Jennifer Lopez. Was vroeger altijd fan van haar. Maar ben wel heel benieuwd hoe haar dag er uit ziet. Soms lees ik dat ze mega-arrogant achter de schermen kan zijn en hoge noten op haar zang heeft. Dat maakt mij wel nieuwsgierig wat haar dag dan zo intensief maakt, dat je zo veeleisend bent :P
Wat is jouw ultieme guilty pleasure snack op kantoor?
eh, borrelnootjes? hahaha
Als je één superkracht als leidinggevende mocht kiezen, welke zou dat zijn?
Ik zou dan echt willen kunnen vliegen. Alleen al het gevoel lijkt me heerlijk, zo lekker vrij. Maar ook van bovenaf alles een beetje bekijken en ‘vliegen’ naar zo een andere stad of ander land. Heerlijk.
Hoe zou je jezelf in drie woorden omschrijven?
Gezellig, direct en spontaan.