Reviews tonen

Het tonen van je verzamelde reviews kun je bij WebwinkelKeur op vele verschillende en vooral interactieve manieren doen. De meestgebruikte uitingen hiervoor zijn de reviewwidget en de sidebar.

Reviewwidget

Maak eenvoudig een widget aan die past bij jouw webwinkel. Vanaf het PLUS-pakket kun je deze widget een andere kleur geven. De widget hoeft niet zoals links van de afbeelding hieronder uit te zien. Je kan hem ook kleiner tonen door middel van een balk (rechts van de afbeelding). Daarnaast zijn er nog talloze verschillende manieren om deze reviewwidget vorm te geven. Het leuke aan deze widget is, is dat hij interactief is. Zo sliden de laatste reviews voorbij en kan de bezoeker er nog op klikken waardoor er een pop-up venster van jouw ledenpagina verschijnt. De bezoeker verlaat met deze handeling dus niet jouw webshop.

 

widget licht donker webwinkelkeur
Voorbeeld widgets WebwinkelKeur

 

Innovatieve sidebar

Reviews toon je ook eenvoudig door middel van onze sidebar. Wanneer je deze integreert, kunnen jouw bezoekers zonder je webshop te verlaten alle beoordelingen lezen. Bezoekers die de webshop verlaten om beoordelingen te lezen vormen namelijk een risico, ze kunnen soms de weg niet terug vinden naar een pagina of product. Dit wordt voorkomen met onze javascript integratie. De sidebar is links of rechts te plaatsen op je webshop. Bij mobiel is dit onder of boven. De sidebar toont direct op één oogopslag je reviewscore. Wanneer de bezoeker met de muis over de sidebar gaat, krijgt hij informatie als de zekerhedenbadges en het aantal reviews te zien. Bij het klikken op de sidebar opent er, evenals de reviewwidget, een pop-up venster met jouw ledenpagina.

sidebar webwinkelkeur reviews
Voorbeeld sidebar WebwinkelKeur

Tooltip

Na de reviewwidget en sidebar is er ook nog de tooltip om zekerheden te laten zien. Hiermee kan de bezoeker, evenals de uitingen hierboven, meer informatie inzien en opvragen zonder dat hij jouw webshop hoeft te verlaten. De tooltip is te activeren op verschillende banners, maar ook op bijvoorbeeld het WebwinkelKeur logo.

tooltip webwinkelkeur voor webshop
Voorbeeld tooltip WebwinkelKeur

Eigen ledenprofiel

Naast dat je een “ouderwetse” vermelding krijgt op WebwinkelKeur van jouw webshop, krijg je ook een geheel eigen ledenprofiel. Op deze pagina kan de bezoeker alle informatie vinden over jouw webwinkel, waaronder beoordelingen, bedrijfsinformatie en zekerhedenbadges. Deze pagina is deels personaliseerbaar en onderscheid jouw webwinkel nóg beter. Zeker als je de SUPER zekerhedenbadges in de wacht hebt gesleept. Tevens kan de bezoeker op deze pagina alle reviews lezen en kun je zowel privé als publiekelijk reageren onder een klantbeoordeling.

reviews op ledenpagina
Voorbeeld reviews op ledenprofiel

 

Google indexering (Google Business)

De reviews van WebwinkelKeur worden tevens geïndexeerd en weergegeven in Google Business.

reviews van internet
Voorbeeld indexeren reviews Google Business

Organische Google sterren (rich snippets)

Val daarnaast op in Google met rich snippet sterren. Deze verrijken de Google resultaten waardoor je webwinkel extra opvalt en meer mensen op jouw webwinkel klikken. De rich snippets zijn geheel gratis te integreren vanaf een PLUS-abonnement.

organische zoekresultaten rich snippets
Voorbeeld rich snippets organische zoekresultaten

Betaalde Google sterren (Google Seller Rating & Shopping)

We bieden tevens de mogelijkheid aan om de reviews binnen je Google Ads en Google Shopping te activeren. Dit zorgt ervoor dat binnen de betaalde zoekresultaten van Google ook die sterren en/of reviewscore getoond worden. De optionele dienst product reviews zorgt voor de sterren bij de producten van Google Shopping en binnen de zoekresultaten.

betaalde zoekresultaten google
Voorbeeld sterren betaalde zoekresultaten

Te koppelen met elke webshop

We hebben koppelingen beschikbaar voor alle veelgebruikte webwinkel software. Geen koppeling voor jouw systeem? Dan bouw je zelf eenvoudig een koppeling middels onze API.