Modules voor elke webwinkelsoftware

Binnen elke webshop

partner worden webwinkelkeur

Het WebwinkelKeur keurmerk is eenvoudig te plaatsen binnen elke webwinkel. Zo hebben we inmiddels leden die gebruikmaken van Magento 1 & 2, OpenCart, Prestashop, Lightspeed, CCVshop, MyShop, Mijnwebwinkel, Shoppagina.nl, Afosto, , WordPress, Drupal, Joomla, Shoptrader, Shopify, et cetera.

Installatie instructies per webshopsoftware

Links binnen ons submenu of hieronder kun je de installatie instructies per webwinkel software vinden. Voor de meeste software hebben wij kant-en-klare modules. De anderen vergen wellicht iets meer werk. Je hoeft echt geen programmeur te zijn om onze uitingen te integreren. Mocht je vragen hebben over de installatie, neem dan gerust contact met ons op. Onze support experts helpen je graag verder.