Zen-Cart: keurmerk & reviews

Webshop keurmerk en reviewsysteem

reviews verzamelen met zen-cart

Een keurmerk en reviewsysteem voor je Zen-Cart webshop? De Zen-Cart module zorgt voor een eenvoudige integratie van het WebwinkelKeur uitnodigingen systeem binnen jouw webshop. Hiermee nodig je klanten makkelijk uit tot het delen van een beoordeling. Met deze waardevolle reviews vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webshop. Deze mogelijkheid is voorbehouden aan PLUS-leden.

 

Installatie instructies voor Zen-Cart:

De module is minder uitgebreid dan onze andere open-source modules van WebwinkelKeur. Dit houdt in dat de Zen-Cart er enkel voor zorgt dat voor elke order een uitnodiging in ons systeem wordt geplaatst. Elke klant ontvangt dus automatisch een uitnodiging om zijn ervaring over je webshop te delen. De module is beperkter doordat er geen verdere configuratie mogelijkheden of opties zijn, dit komt door de opbouw van de hun software. Helaas is het binnen deze module niet mogelijk op een duurzame manier een uitgebreidere module aan te bieden.

Installatie module Zen-Cart

Integratie Zen-Cart module voor WebwinkelKeur

Volg onderstaande stappen om de WebwinkelKeur module bij Zen-Cart te installeren.

Stap 1: Download de module via de Zen-Cart website.

Stap 2: Upload de inhoud van de map ‘Includes’ naar jouw includes map van je Zen-Cart installatie.

Stap 3: Open het bestand includes/modules/pages/checkout_success/header_php.php en pas rond regel 108 de configuratie aan met jouw persoonlijke WebwinkelKeur ID en WebwinkelKeur API key. Deze gegevens vind je onder ‘Keurmerk plaatsen’ na inloggen op je WebwinkelKeur account.

Stap 4: Pas eventueel het aantal dagen aan waarna de klant de uitnodiging krijgt. Standaard staat deze op 10 dagen na het plaatsen van de bestelling.

Stap 5: Test de koppeling en de werking van de webshop door een bestelling te plaatsen. Log vervolgens in op WebwinkelKeur en kijk bij ‘Uitnodigingen’ of de uitnodiging ook ingepland staat om verzonden te worden.

Onderstaand de code waar de Zen-Cart module geconfigureerd mee kan worden

Zen-Cart-configuratie