Wat kost een webshop keurmerk?

Wij zijn van mening dat een keurmerk voor iedereen betaalbaar moet zijn! We hebben dan ook 3 voordelige pakketten met eerlijke prijzen. Het keurmerk en reviewsysteem van WebwinkelKeur zit inclusief elk pakket. Het volledige overzicht van verschillen tussen de pakketten kun je vinden op onze pakkettenpagina.

De beschikbare pakketten zijn:

Het verschil tussen de pakketten zit hem voornamelijk in de automatische reviewverzoeken per maand. Bij START zijn dat er 15, PLUS 1.000 en bij PRO 3.000 per maand.

De kosten worden gefactureerd per jaar, betalen per kwartaal is ook mogelijk met een kleine toeslag (€ 9,-). Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en inclusief uitstekende klantenservice. Meer eisen? Bekijk dan onze PREMIUM maatwerk optie.

We helpen elke webwinkel om te voldoen aan onze eisen, dit doen we door na afkeuring duidelijke instructies en voorbeeldteksten te geven waarmee je eenvoudig je webwinkel kunt aanpassen. We verwachten daarbij wel de medewerking van de webwinkel, om zo binnen twee weken te voldoen aan (wettelijke) eisen. Je kunt eventueel de herkeuring uitstellen met twee weken.