Overslaan naar hoofdinhoud
  • Groei in omzet en betrouwbaarheid
  • De laagste prijs
  • Automatisch reviews verzamelen

Partner NH Fulfilment

Fulfilment zoals het hoort: simpel, overzichtelijk en betaalbaar

Wij vinden dat fulfilment geen complex of ondoorzichtig verhaal hoeft te zijn. Daarom werken wij met duidelijke afspraken en één vaste prijs per order die wij verwerken. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Bij ons geen lange wachttijden of onpersoonlijke support. We schakelen snel, denken met je mee en zijn direct bereikbaar wanneer je vragen hebt. Of je nu net start of al aan het opschalen bent: wij zorgen dat je logistiek meegroeit.

Exclusieve aanbieding voor WebwinkelKeur-leden
Als WebwinkelKeur-lid profiteer je van een extra scherpe start. Je begint zonder opstartkosten, krijgt in de eerste 6 maanden gratis retourverwerking en ontvangt van ons 1 jaar lang het WebwinkelKeur Plus-pakket. Zo test je onze fulfilment zonder risico en versterk je direct het vertrouwen in je webshop.

Wat wij voor je uit handen nemen
– Opslag van je producten
– Orderverwerking (pick & pack)
– Verzending naar je klanten
– Retourontvangst, controle en voorraadverwerking

Hoe maak je gebruik van deze aanbieding?
Meld je aan via onze website en vermeld dat je lid bent van WebwinkelKeur. Na een korte intake zorgen wij dat je snel en eenvoudig kunt starten met fulfilment onder deze actievoorwaarden.

Krijg de eerste 6 maanden gratis retourverwerking en ontvang van ons 1 jaar lang het WebwinkelKeur Plus-pakket.

6 maanden gratis retourverwerking én 1 jaar lang gratis het plus-pakket van WebwinkelKeur

Ik wil dit!

Verhoog je omzet met meer vertrouwen van je klanten:

• Klanten voelen zich bij jou in goede handen
  • Jouw webshop is in juridische topconditie
  • Bezoekers kopen sneller en vaker bij jouw shop
  • Klanten voelen zich gehoord
  • Klanten ervaren een persoonlijke benadering

Wil jij dat ook?

Meld me aan