Partner Salefluencers
Salefluencers is geen traditioneel marketingbureau dat werkt vanuit theorie of alleen vanuit klantcases. Wij zijn zelf actieve e-commerce ondernemers die dagelijks onze eigen webshops beheren, optimaliseren en opschalen. Alles wat wij voor klanten doen, passen wij eerst toe binnen onze eigen merken. Wij werken dus niet vanuit aannames, maar vanuit praktijkervaring, data en directe omzetresultaten. Wij geloven niet in marketing vanuit theorie of alleen certificaten. Wij geloven in marketing vanuit data, praktijk en eigen verantwoordelijkheid. Wat wij doen Wij bieden volledige marketingondersteuning voor webshops en online merken. Dit doen wij zowel voor onze eigen bedrijven als voor externe ondernemers. Onze diensten bestaan onder andere uit:
- SEO-strategie en zoekwoordenonderzoek
- Schrijven van uitgebreide, conversiegerichte SEO-blogs
- Technische SEO en websitestructuur optimalisatie
- E-mailmarketing (flows, campagnes, abandoned cart, upsells)
- Contentstrategie en autoriteitsopbouw
- Conversieoptimalisatie (CRO)
- Productpagina optimalisatie
- Funnelopbouw en klantreis optimalisatie
Wij bouwen geen losse campagnes, maar complete marketingfundamenten die gericht zijn op winst, schaalbaarheid en lange termijn groei. Onze eigen webshops en merken Wij beheren zelf meerdere e-commerce merken en websites, waaronder:
Daarnaast werken wij continu aan nieuwe projecten binnen e-commerce. Dat betekent dat wij zelf:
- Voorraad inkopen en marges bewaken
- Advertentiebudgetten investeren
- Content en blogs schrijven
- E-mailflows bouwen
- SEO optimaliseren
- Klantenservice ervaren
- Logistieke uitdagingen oplossen
Wij staan dus zelf in de frontlinie van e-commerce. Wat ons onderscheidt Veel marketingbureaus adviseren vanuit theorie of certificaten. Wij adviseren vanuit eigen risico, eigen investeringen en eigen resultaten. Ons onderscheidend vermogen:
- Wij zijn ondernemers, geen externe adviseurs
- Wij testen alles eerst binnen onze eigen webshops
- Wij denken in omzet en winst, niet in rapporten
- Wij begrijpen cashflow, voorraad, marges en schaalbaarheid
- Wij combineren strategie met praktische uitvoering
Wij weten wat het betekent om een webshop winstgevend te maken, omdat wij dat zelf dagelijks doen. Voor wie wij werken Wij werken voor:
- Startende e-commerce ondernemers
- Groeiende webshops die willen opschalen
- Merken die structureel willen groeien via SEO en content
- Ondernemers die marketing willen uitbesteden aan mensen die het zelf doen
Salefluencers is de marketingpartner voor ondernemers die geen theorie willen, maar resultaat gebaseerd op praktijkervaring. Wij werken uitsluitend met Shopify webshops. In uitzonderlijke gevallen ondersteunen wij ook WooCommerce, maar onze volledige focus, expertise en optimalisaties liggen bij Shopify. Dit doen wij bewust, zodat wij maximale diepgang, snelheid en resultaat kunnen garanderen binnen één gespecialiseerd platform.
Speciaal voor WebwinkelKeur leden 25% korting op al onze diensten
test: Speciaal voor WebwinkelKeur leden 25% korting op al onze diensten