Op zoek naar een afwisselende baan waar naast klantcontact heel wat leuke werkzaamheden centraal staan? Dan is dit jouw kans!
Als servicemedewerker heb je geen typische klantenservice baan. Je hebt namelijk de belangrijkste job die er is! Jij bent degene met de oren en ogen van ons bedrijf. Bij ons hoef je niet de hele dag te bellen. Je beantwoordt vragen vooral per e-mail en livechat (zo’n 98%). Vragen via Facebook en Instagram komen ook wel eens voorbij.
Met ons team zorgen wij er elke dag voor dat we webwinkeleigenaren helpen groeien. Dit doen wij door te beoordelen of hun webwinkel aan alle juridische eisen voldoet en vragen te beantwoorden op het gebied van online-wetgeving, beoordelingen en alles wat daarbij komt kijken. Heeft een consument een conflict met een van onze leden? Dan bemiddelen wij en proberen wij samen tot een oplossing te komen.
Naast de vaste servicewerkzaamheden hebben we jou creatieve writing skills nodig om met contentmarketing aan de slag te gaan. Maak jij vast de volgende nieuwsbrief in Mailchimp? Oja, en niet cameraschuw? Regelmatig een video opnemen is ook helemaal van nu :D
We zijn een klein (maar heel gezellig) team die een grote impact heeft op de veiligheid van de e-commerce wereld. We houden van onze vrijheid, en die krijg je daarom ook. Moet je even een boodschap halen of naar huis omdat er een pakketje op je wacht? Geen probleem, dat mag onder werktijd. Je kunt de tijd dan inhalen. Maar natuurlijk moet er ook gewerkt worden, alleen kijkt er geen teammanager op je vingers en vertrouwen we elkaar! Geen vervelende targets dus!
Behalve het beheersen van de Nederlandse taal, is Engels spreken binnen WebwinkelKeur ook handig. We hebben namelijk fantastische collega’s in Bulgarije waarmee we elke dag contact, en ook vergaderingen hebben! En een tripje naar Bulgarije mag dan ook zeker niet ontbreken. Heb jij al Banitsa geproefd?
Wil je alvast een voorproefje van jouw collega’s? Bekijk je toekomstige collega’s hier (https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/over-webwinkelkeur/team/).
Nog niet alle vaardigheden in de pocket? Geen probleem! Bij ons krijg je alle ruimte om (door) te groeien, en je te ontwikkelen.
Goed om te weten:
- Je krijgt een jaar contract met uitzicht op vast.
- Salaris tussen €2879 - €3476 op basis van 40-urige werkweek.
- Uren per week (32-40 uur) Ma/Vrij – 08:30/17:30, in het weekend ben je dus lekker vrij!
- 60% werken we op kantoor, meer mag altijd.
- We lunchen elke dag gezamenlijk.
- Onze vergaderingen zijn in het Engels.
- Teamuitjes vinden wij belangrijk. Je gaat dus regelmatig wat leuks doen, een hapje eten of af en toe een vrimibo doen 😉
Wat vragen wij van jou?
- Je schrijft perfect Nederlands (en weet je enthousiasme over te brengen op papier).
- Je kunt Engels, onze vergaderingen en ticketsystemen zijn namelijk in het Engels.
- Je kunt je 8 uur per dag achter een beeldscherm de concentratie en focus houden.
· Gevoel voor techniek/software. We zoeken niet perse een IT’er (mag wel!) maar je bent wel aantoonbaar ‘ tech-savy'.
- Je bent leergierig en bent creatief, zodat we leuke nieuwe content kunnen bedenken.
- Je bent sociaal, empathisch en vindt het leuk om mensen te helpen.
- Je bent opzoek naar een hecht team, waar we respect hebben voor elkaar en waar iedereen gelijk is.
Heb ik nog steeds je aandacht? Dan ontvang ik graag een mail van je met je cv en wie weet spreken we elkaar deze week nog in real life op ons kantoor. Mailen kan naar caleni@webwinkelkeur.nl.
Bij WebwinkelKeur is iedere dag anders, maar jouw dag als servicemedewerker zou er zo uit kunnen zien:
Om 9.00 uur start je jouw dag met een rondje door het kantoor. Na een kop koffie neem je even de tijd om de vaatwasser uit te ruimen. Je controleert je mailbox en beantwoordt vragen van onze leden.
Frank heeft je gevraagd vast een concept nieuwsbrief in elkaar te zetten, en over een uurtje heb je hier samen met Caleni een marketingoverlegje voor staan. Nog even een laatste blik op werpen en vervolgens voorleggen.
Om 11.00 uur pak je samen met je serviceteam de inhoud van het dashboard op. Welke geschillen hebben bemiddeling nodig? Welke shops hebben nog een keuring aangevraagd? Staan er ook nog moderaties in om te beoordelen? Oh wacht, en ook nog drie afmeldingen om te verwerken.
Om 12.00 uur vraagt een collega waar je voor lunch zin aan hebt, want iedereen mag één keer per week de lunch voorbereiden. Een eitje, tosti of eet je liever de salade die Mandy gemaakt heeft? Om 12.30 uur zit je met het hele team gezellig aan tafel.
In de middag werk je verder aan het leegmaken van de inbox en het dashboard. Frank komt nog even langs om de laatste details voor een event van volgende week door te nemen. Jij controleert de lijst met aanmeldingen en stuurt de organisatie vast promotiemateriaal toe om te gebruiken voor hun marketing.
Om 15.00 uur hebben we nog onze maandelijkse meeting, waar onze Bulgaarse collega’s online bij aanhaken. Het monthly financial report wordt gepresenteerd, je service collega’s presenteren nog een report en ook het developmentteam deelt het aantal afgesloten/opgeloste tickets.
Het laatste uurtje is ingegaan. Bij terugkomst bestel je nog even boodschappen voor donderdag, want het team krijgt overmorgen bezoek voor een podcast en checkt nog even je mail of er niet nog belangrijke dingen binnen zijn gekomen.
Je zet de vaatwasser aan en maakt je klaar om naar huis te gaan. De werkdag is voorbijgevlogen!