Skip to content

Blog

Verstuur jij al review-uitnodigingen vanuit je eigen domein?

Review-verzoeken Versturen Vanuit Je Eigen Domein
508
0
0

Als webwinkelier ben jij vast ook op zoek naar manieren om het vertrouwen van klanten te vergroten en zo je klantenbestand uit te breiden. Een effectieve manier om dit te doen is door het verzamelen van reviews. Je kunt die review-verzoeken natuurlijk laten versturen door WebwinkelKeur. Maar wist je dat het ook mogelijk is de review-uitnodigingen te versturen vanuit je eigen domein? Met het e-mailadres van jouw webshop als afzender? Daarmee wordt jouw review-verzoek een extra krachtige marketing-tool!

De voordelen van het versturen van verzoeken uit je eigen domein

Het versturen van review-uitnodigingen vanuit je eigen domein heeft verschillende voordelen:

  • Aflever- en openratio: Omdat de klant al eerder e-mails van jou heeft ontvangen, zoals de orderbevestiging, is het e-mailadres van jouw webshop al bekend bij de e-mailprovider van je klant. Om die reden zal een mail vanuit jouw eigen domein minder snel in de spamfolder belanden dan een mail met WebwinkelKeur als afzender.
  • Herkenning: Het sturen van review-uitnodigingen vanuit je eigen domein zorgt voor consistentie in je branding. Klanten herkennen direct dat de uitnodiging van jouw bedrijf afkomstig is. Ook weer lekker voor je open-ratio!
  • Zelf in beheer: Door de review-verzoeken vanuit je eigen domein te versturen kun je nog sneller schakelen. Klanten kunnen jouw mail ook eenvoudig beantwoorden als ze vragen hebben.

Op dit moment versturen al zo’n 2000 leden van WebwinkelKeur review-verzoeken vanuit hun eigen domein. Wil jij jouw verzoeken ook vanuit je eigen domein versturen?

Hoe verstuur je review-uitnodigingen vanuit je eigen domein?

Het versturen van review-uitnodigingen vanuit je eigen domein vereist enige technische kennis, maar geen zorgen, we hebben het hier stap voor stap uitgelegd. Natuurlijk kun je ook je webbeheerder vragen je hierbij te helpen.

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *